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Bleu cheese
Blue cheese
Blue mold-ripened cheese
Blue vein cheese
Blue veined cheese
Blue-mold cheese
Blue-mould cheese
Blue-veined cheese
Soft mold ripened cheese
Soft mold-ripened cheese
Soft ripened cow's milk cheese
White mold ripened cheese
White mould ripened cheese

Traduction de «soft mold-ripened cheese » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
soft mold-ripened cheese [ soft mold ripened cheese ]

fromage à pâte molle à croûte moisie


Soft mold ripened cheese

fromage à pâte molle affiné avec croûte


blue cheese [ bleu cheese | blue-mould cheese | blue-mold cheese | blue mold-ripened cheese | blue-veined cheese | blue vein cheese | blue veined cheese ]

fromage bleu [ fromage persillé | fromage à pâte persillée | bleu | fromage à moisissures internes ]


white mould ripened cheese [ white mold ripened cheese ]

fromage à moisissure blanche


soft ripened cow's milk cheese

fromage à pâte molle affiné provenant de lait de vache
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(i) mold ripened cheese packed in a hermetically sealed container, or

(i) du fromage affiné aux moisissures conservé dans un contenant hermétique, ou


(b) except in the case of a soft white cheese, a reference to the principal ripening characteristic of the cheese, identified in accordance with subsection (4);

b) la principale caractéristique d’affinage du fromage, identifiée selon le paragraphe (4), à l’exception des fromages à pâte fraîche;


Soft cheese varieties require a much shorter ripening period than 60 days and have a maximum shelf life of approximately five weeks.

Les fromages à pâte molle ont une période de maturation bien inférieure à 60 jours et une durée maximale de conservation à l'étalage d'environ cinq semaines.


The cheese-making skills used rely on ‘soft cheese’ technologies, where the ripening period is fairly short.

Ce savoir-faire fromager relève des technologies dites «pâtes molles» à affinage relativement courts.


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‘Kopanisti's’ creamy texture is the result of both the action of the enzymes of the microbial flora that develops during the ripening stage and the increased moisture content of the cheese, owing to which it is classed as a soft cheese.

La texture crémeuse de la «kopanisti» résulte tant de l’action des enzymes de la flore microbienne qui se développe durant le stade de la maturation que de sa teneur élevée en humidité, trait auquel elle doit d’être classée parmi les fromages à pâte molle.




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'soft mold-ripened cheese' ->

Date index: 2023-07-17
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