Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer product separation in the sugar industry
British Indies Sugar Association
Chaptalisation
Chaptalization
Coffee Exchange of the City of New York
DMPO
Dried chips
Dried sugar beet pulp
Dry Meadows Ordinance
Dry sugaring
Federal Decree on the Domestic Sugar Industry
Handle product separation in the sugar industry
Handling product separation in the sugar industry
New York Cocoa Exchange
Sugar Association of the Caribbean
Sugar Decree
Sugaring in the dry
United States Sugar Import Restrictions Retaliation Act
Use product separation in the sugar industry
West Indies Sugar Association

Traduction de «sugaring in the dry » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
chaptalization | sugaring in the dry

sucrage à sec (1) | sucrage (2)


An extremely rare multiple congenital malformation syndrome with the association of ablepharon, macrostomia, abnormal external ears, syndactyly of the hands and feet, skin findings (such as dry and coarse skin or redundant folds of skin), absent or s

syndrome d'ablépharie-macrostomie


administer product separation in the sugar industry | handling product separation in the sugar industry | handle product separation in the sugar industry | use product separation in the sugar industry

gérer la séparation de produits dans l’industrie du sucre


United States Sugar Import Restrictions Retaliation Act [ An Act to require the Minister for International Trade to retaliate against import restrictions introduced by the United States of America on Canadian refined sugar and sugar-containing products ]

Loi sur les mesures de rétorsion aux restrictions des États-Unis à l'importation du sucre [ Loi obligeant le ministre de Commerce international à prendre des mesures de rétorsion aux restrictions imposées par les États-Unis d'Amérique à l'importation de sucre raffiné et de produits composés de sucre ]


dried chips | dried sugar beet pulp

cossettes sèches | pulpe sèche de betteraves


chaptalisation | dry sugaring

chaptalisation | sucrage | sucrage à sec | sucrage de première cuvée


Sugar Association of the Caribbean [ West Indies Sugar Association | British Indies Sugar Association ]

Sugar Association of the Caribbean [ West Indies Sugar Association | British Indies Sugar Association ]


Coffee, Sugar & Cocoa Exchange, Inc. [ Coffee Exchange of the City of New York | New York Coffee and Sugar Exchange, Inc. | Coffee, Sugar & Cocoa Exchange | New York Cocoa Exchange ]

Coffee, Sugar & Cocoa Exchange, Inc. [ Coffee Exchange of the City of New York | New York Coffee and Sugar Exchange, Inc. | Coffee, Sugar & Cocoa Exchange | New York Cocoa Exchange ]


Federal Decree on the Domestic Sugar Industry | Sugar Decree

Arrêté fédéral sur l'économie sucrière indigène (Arrêté sur le sucre)


Ordinance of 13 January 2010 on the Protection of Dry Meadows and Pastures of National Importance | Dry Meadows Ordinance [ DMPO ]

Ordonnance du 13 janvier 2010 sur la protection des prairies et pâturages secs d'importance nationale | Ordonnance sur les prairies sèches [ OPPPS ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
3. In the case of syrups of a purity of not less than 85 % but less than 94,5 %, the sucrose content plus, where applicable, the content of other sugars expressed as sucrose shall be fixed at a flat rate of 73 % by weight in the dry state. The percentage purity of syrups shall be calculated by dividing the total sugar content by the dry matter content and multiplying the result by 100.

3. Pour les sirops d'une pureté au moins égale à 85 % mais inférieure à 94,5 %, la teneur en saccharose augmentée, le cas échéant, de la teneur en d'autres sucres calculés en saccharose est fixée forfaitairement à 73 % en poids à l'état sec. Le pourcentage de pureté des sirops est calculée en divisant la teneur totale en sucre par la teneur en matière sèche et en multipliant le résultat par cent.


(d)the quantities, with the corresponding amounts of export refunds fixed pursuant to Article 33(2)(a) of Regulation (EC) No 318/2006, of white sugar, the quantities of raw sugar and sucrose syrup, expressed as white sugar, and the quantities of isoglucose, expressed as dry matter, exported in the form of the products referred to in Annex II to Council Regulation (EC) No 1255/1999 and in the form of the products referred to in Annex II to Commission Regulation (EC) No 1043/2005 .

d)les quantités, avec les montants correspondants des restitutions à l'exportation fixées en application de l'article 33, paragraphe 2, point a), du règlement (CE) no 318/2006, de sucre blanc, les quantités de sucre brut et de sirops de saccharose exprimées en sucre blanc, les quantités d'isoglucose exprimées en matière sèche qui sont exportées sous la forme des produits visés à l'annexe II du règlement (CE) no 1255/1999 du Conseil ainsi que sous la forme des produits visés à l'annexe II du règlement (CE) no 1043/2005 de la Commission .


the quantities, with the corresponding amounts of export refunds fixed pursuant to Article 33(2)(a) of Regulation (EC) No 318/2006, of white sugar, the quantities of raw sugar and sucrose syrup, expressed as white sugar, and the quantities of isoglucose, expressed as dry matter, exported in the form of the products referred to in Annex II to Council Regulation (EC) No 1255/1999 and in the form of the products referred to in Annex II to Commission Regulation (EC) No 1043/2005

les quantités, avec les montants correspondants des restitutions à l'exportation fixées en application de l'article 33, paragraphe 2, point a), du règlement (CE) no 318/2006, de sucre blanc, les quantités de sucre brut et de sirops de saccharose exprimées en sucre blanc, les quantités d'isoglucose exprimées en matière sèche qui sont exportées sous la forme des produits visés à l'annexe II du règlement (CE) no 1255/1999 du Conseil ainsi que sous la forme des produits visés à l'annexe II du règlement (CE) no 1043/2005 de la Commission


the quantities, with the corresponding amounts of export refunds fixed pursuant to Article 33(2)(a) of Regulation (EC) No 318/2006, of white sugar, the quantities of raw sugar and sucrose syrup, expressed as white sugar, and the quantities of isoglucose, expressed as dry matter, for which an export licence has actually been issued with a view to export in the form of products referred to in Article 1(2)(b) of Council Regulation (EC) No 2201/96

les quantités, avec les montants correspondants des restitutions à l'exportation fixées en application de l'article 33, paragraphe 2, point a), du règlement (CE) no 318/2006, de sucre blanc, les quantités de sucre brut et de sirops de saccharose exprimées en sucre blanc, les quantités d'isoglucose exprimées en matière sèche pour lesquelles un certificat d'exportation a été effectivement délivré en vue de leur exportation sous la forme des produits visés à l'article 1er, paragraphe 2, point b), du règlement (CE) no 2201/96 du Conseil


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(e) may contain sugar, invert sugar, dextrose in dry form, glucose solids, a Class II preservative, amylase, cellulase and pectinase.

e) peut contenir du sucre, du sucre inverti, du dextrose à l’état sec, des solides de glucose, un agent de conservation de la catégorie II, de l’amylase, de la cellulase et de la pectinase.


(d) may contain sugar, invert sugar, dextrose in dry form, glucose solids, a Class II preservative, amylase, cellulase and pectinase.

d) peut contenir du sucre, du sucre inverti, du dextrose à l’état sec, des solides de glucose, un agent de conservation de la catégorie II, de l’amylase, de la cellulase et de la pectinase.


Beet sugar pulp dehydrated (or Plain dried beet pulp) (IFN 4-00-669) consists of the dried residue from sugar beets that have been cleaned and freed from crowns, leaves and sand and that have been extracted in the process of manufacturing sugar.

Pulpe de betterave à sucre déshydratée (ou Pulpe séchée de betterave) (NIA 4-00-669) — constituée du résidu séché de betteraves à sucre nettoyées et débarrassées des collets, des feuilles et de la terre, et dont on a extrait le sucre pendant la fabrication.


Beet sugar pulp dehydrated (or Plain dried beet pulp) (IFN 4-00-669) consists of the dried residue from sugar beets that have been cleaned and freed from crowns, leaves and sand and that have been extracted in the process of manufacturing sugar.

Pulpe de betterave à sucre déshydratée (ou Pulpe séchée de betterave) (NIA 4-00-669) — constituée du résidu séché de betteraves à sucre nettoyées et débarrassées des collets, des feuilles et de la terre, et dont on a extrait le sucre pendant la fabrication.


(b) with a sweetening agent consisting of sugar, invert sugar, dextrose or glucose in dry or liquid form or any combination thereof, used either with water as a syrup or added directly to the frozen product in dry form;

b) avec un ingrédient édulcorant composé de sucre, de sucre inverti, de dextrose ou de glucose à l’état sec ou liquide ou de toute autre combinaison de ces produits, soit avec de l’eau pour faire un sirop, soit à l’état sec, ajouté directement au produit congelé;


However, the labelling of invert sugar solutions and invert sugar syrup must indicate the levels of dry matter and invert sugar content.

En revanche, l’étiquetage du sucre liquide inverti et du sirop de sucre inverti doit mentionner les teneurs en matière sèche et en sucre inverti.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'sugaring in the dry' ->

Date index: 2021-11-21
w