Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Canadian Milk Quality Standards Committee
Check milk quality
High quality milk
Milk control performing
Milk quality control tests performing
National Liaison Group on Milk Products Quality
Perform milk control
Perform milk control tests
Perform milk quality control tests
Performing milk control
Performing milk quality control tests
Quality milk
Quality payment
Quality payment for milk
Quality-quantity control of milk production
Taste quality of milk

Traduction de «taste quality milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


check milk quality | milk control performing | perform milk control | performing milk control

contrôler le lait








milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests

réaliser des tests de contrôle du lait


National Liaison Group on Milk and Milk Products Quality [ National Liaison Group on Milk Products Quality ]

Groupe national de liaison pour la qualité du lait et des produits laitiers [ Groupe national de liaison sur la qualité des produits laitiers ]


quality payment for milk | quality payment

paiement du lait à la qualité | paiement à la qualité


quality-quantity control of milk production

contraste laitier


Canadian Milk Quality Standards Committee

Comité canadien des normes de qualité du lait
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
When cut, the colour ranges from white for the ‘fresh’ cheese to more or less intense straw yellow for the ‘semi-mature’, ‘mature’ and ‘extra-mature’ versions; Aroma: persistent reminiscent of milk and wild cardoon, with scents of aromatic plants and yellow flowers; Taste: initially mild, with scents of milk and flowers and a note of cardoon; an aftertaste that is long and persistent with fresh green echoes; a slightly spicy end note, a characteristic which becomes more intense the longer the cheese has been matured, accompanied b ...[+++]

À la coupe, la couleur va du blanc pour le type «frais» au jaune paille plus ou moins intense pour les types «semi-affiné», «affiné» et «de garde». Parfum: persistant, rappelant le lait et le cardon sauvage, avec des senteurs d’herbes aromatiques et de fleurs jaunes. Saveur: à la première dégustation, saveur douce, avec des arômes lactés et floraux et des notes de cardon; arrière-goût long et persistant, avec des touches végétales fraîches; saveur finale légèrement piquante, caractéristique, qui devient plus intense en fonction de la durée d’affinage, accompagnée d’une certaine sapidité et d’une légère âpreté pour les types «affiné» et ...[+++]


Specifically, it stands out on account of its distinct taste, which is unexpectedly mild for a sheep’s cheese, and scent, which is given by the cardoon as well as by the local grasses and flowers, the aromatic essences of which, thanks to the low processing temperature ( The area’s climate and geological formation foster the growth of local vegetation, which provides the sheep’s main source of sustenance through grazing and which gives the milk the volatile aromas that give the cheese its distinctive organoleptic ...[+++]

Ses spécificités sont perceptibles notamment du point de vue de sa saveur, qui est étonnamment douce pour un fromage de brebis, et de son parfum provenant du cardon ainsi que des herbes et fleurs locales dont les essences, grâce à la faible température ( Le climat et la configuration géologique du territoire favorisent le développement d’essences végétales locales, qui constituent la principale source d’alimentation des brebis dans les pacages et confèrent au lait les arômes volatils à l’origine des particularités organoleptiques du fromage.


All this results in the production of abundant high-quality milk with specific characteristics as to its composition, especially as regards fatty and organic acids. This gives the cheese its specific organoleptic characteristics, especially where smell and taste are concerned.

Tout cela assure une production laitière abondante et de grande qualité, pourvue de qualités de composition déterminées, en particulier en ce qui concerne les acides gras et les acides organiques, ce qui confère au fromage ses caractéristiques organoleptiques spécifiques, surtout en matière d'odeur et de saveur.


As a result the cheese, which is made with milk from the defined geographical area using established traditional methods, has distinctive organoleptic qualities which can be identified in its well-defined flavours, aromas and tastes.

Par conséquent, le fromage produit à partir du lait de l'aire géographique délimitée, selon des us loyaux et constants transmis au fil du temps, possède ces caractéristiques organoleptiques spécifiques qui s'expriment par des saveurs et des arômes bien définis.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Similarly, we think it is important to strengthen the scope and quality of the school milk scheme by extending the range of products that can be included in the scheme, operating as a genuine programme to encourage consumption of milk and milk products, more in line with the tastes of children and young people and paying due attention to nutrition and balanced diet.

De même, nous pensons qu'il est important de renforcer la portée et la qualité du régime du lait distribué dans les écoles en élargissant l'éventail des produits qui peuvent être repris dans le régime, en fonctionnant comme un véritable programme destiné à encourager la consommation de lait et de produits laitiers, davantage en accord avec les goûts des enfants et des jeunes et en accordant une attention suffisante à la nutrition et à une alimentation équilibrée.


Similarly, we think it is important to strengthen the scope and quality of the school milk scheme by extending the range of products that can be included in the scheme, operating as a genuine programme to encourage consumption of milk and milk products, more in line with the tastes of children and young people and paying due attention to nutrition and balanced diet.

De même, nous pensons qu'il est important de renforcer la portée et la qualité du régime du lait distribué dans les écoles en élargissant l'éventail des produits qui peuvent être repris dans le régime, en fonctionnant comme un véritable programme destiné à encourager la consommation de lait et de produits laitiers, davantage en accord avec les goûts des enfants et des jeunes et en accordant une attention suffisante à la nutrition et à une alimentation équilibrée.


We regret, however, that in its present form with the management philosophy adopted and with the resources currently allocated, this programme has in many cases become an encouragement to stop drinking milk in view of the poor quality and unsatisfactory nature of the products offered in relation to the tastes of pupils in lower secondary school.

Nous déplorons, ceci dit, sous sa forme actuelle – en raison de la philosophie de gestion adoptée et des ressources actuellement allouées – que ce programme ait dans de nombreux cas incité à cesser de consommer du lait à cause de sa piètre qualité et de l’insatisfaction chez les élèves de l’enseignement secondaire inférieur.


We regret, however, that in its present form with the management philosophy adopted and with the resources currently allocated, this programme has in many cases become an encouragement to stop drinking milk in view of the poor quality and unsatisfactory nature of the products offered in relation to the tastes of pupils in lower secondary school.

Nous déplorons, ceci dit, sous sa forme actuelle – en raison de la philosophie de gestion adoptée et des ressources actuellement allouées – que ce programme ait dans de nombreux cas incité à cesser de consommer du lait à cause de sa piètre qualité et de l’insatisfaction chez les élèves de l’enseignement secondaire inférieur.


w