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De-fatted wheat germ
Defatted wheat germ
Durum germ oil
Flour with added wheat germ
Germ of the wheat grain
Graham flour
Wheat germ
Wheat germ
Wheat germ flour
Wheat germ oil
Wheat germ oil
Wheatgerm
Wheatgerm oil
Whole-meal flour
Whole-wheat
Whole-wheat flour
Wholemeal flour

Traduction de «wheat germ flour » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
wheat germ flour (1) | flour with added wheat germ (2)

farine additionnée de germes de blé


whole-wheat flour [ wholemeal flour | whole-meal flour | whole-wheat | graham flour ]

farine de blé entier [ farine complète ]




defatted wheat germ [ de-fatted wheat germ ]

germe de blé délipidé


wheat germ oil [ durum germ oil ]

huile de germes de blé [ huile de germe de blé ]








wheatgerm oil (1) | wheat germ oil (2)

huile de germe de blé


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Wheat flour less than 1.5 percent fibre (IFN 4-05-199) consists principally of wheat flour together with fine particles of wheat bran, wheat germ and the offal from the “tail of the mill”.

Farine de blé à moins de 1,5 pour cent de fibres (NIA 4-05-199) — principalement constituée de farine de blé avec de fines particules de son, de germes et des résidus de fin de mouture de blé.


Wheat flour less than 1.5 percent fibre (IFN 4-05-199) consists principally of wheat flour together with fine particles of wheat bran, wheat germ and the offal from the “tail of the mill”.

Farine de blé à moins de 1,5 pour cent de fibres (NIA 4-05-199) — principalement constituée de farine de blé avec de fines particules de son, de germes et des résidus de fin de mouture de blé.


Wheat flour by-product less than 7 percent fibre (or Wheat middlings) (IFN 4-05-201) consists of a small proportion of fine bran particles, germ and a large proportion of floury endosperm particles as separated in the usual processes of commercial flour milling.

Sous-produit de farine de blé à moins de sept pour cent de fibres (ou Gru blanc) (NIA 4-05-201) — constitué d’une faible proportion de fines particules de son, de germes et d’une forte proportion de particules d’endosperme farineux, séparés durant les procédés habituels de mouture de la farine commerciale.


Wheat flour by-product less than 9.5 percent fibre (or Wheat shorts) (IFN 4-05-205) consists of the fine bran particles, germ and a small proportion of floury endosperm particles as separated in the usual processes of commercial flour milling.

Sous-produit de farine de blé à moins de 9,5 pour cent de fibres (ou Gru rouge) (NIA 4-05-205) — constitué de fines particules de son, de germes et d’une faible proportion de particules d’endosperme farineux séparés durant les procédés habituels de mouture de la farine commerciale.


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Wheat flour by-product less than 7 percent fibre (or Wheat middlings) (IFN 4-05-201) consists of a small proportion of fine bran particles, germ and a large proportion of floury endosperm particles as separated in the usual processes of commercial flour milling.

Sous-produit de farine de blé à moins de sept pour cent de fibres (ou Gru blanc) (NIA 4-05-201) — constitué d’une faible proportion de fines particules de son, de germes et d’une forte proportion de particules d’endosperme farineux, séparés durant les procédés habituels de mouture de la farine commerciale.




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Date index: 2021-11-03
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