Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Surveiller le pressurage de raisin

Traduction de «Surveiller le pressurage de raisin » (Français → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
surveiller le pressurage de raisin

supervise processing of grapes | supervising pressing of grapes | supervise grape pressing | supervising grape pressing
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
les vins sont issus de moût obtenu par pressurage de raisins entiers, en ce qui concerne les vins mousseux blancs ou rosés, dans la limite de 100 litres de moût pour 150 kilogrammes de raisin.

it is made from must obtained by pressing whole grapes, with regard to white or ‘rosé’ sparkling wines, the quantity of must obtained not exceeding 100 litres for every 150 kg of grapes.


«Marc de raisins»: résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.

‘Grape marc’ shall mean the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.


Les États membres arrêtent, compte tenu des conditions locales et techniques, la quantité minimale d'alcool que devront présenter le marc et les lies après le pressurage des raisins.

Member States shall decide, taking account of local and technical conditions, the minimum quantity of alcohol that shall be contained in the marc and the lees after pressing of the grapes.


les vins sont issus de moût obtenu par pressurage de raisins entiers, en ce qui concerne les vins mousseux blancs ou rosés, dans la limite de 100 litres de moût pour 150 kilogrammes de raisin;

it is made from must obtained by pressing whole grapes, with regard to white or ‘rosé’ sparkling wines, the quantity of must obtained not exceeding 100 litres for every 150 kg of grapes;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
“Marc de raisins”: résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.

“Grape marc” means the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.


“Marc de raisins”: résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.

“Grape marc” means the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.


Les États membres arrêtent, compte tenu des conditions locales et techniques, la quantité minimale d’alcool que devront présenter le marc et les lies après le pressurage des raisins.

Member States shall decide, taking account of local and technical conditions, the minimum quantity of alcohol that shall be contained in the marc and the lees after the pressing of grapes.


«Marc de raisins»: résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.

‘Grape marc’ shall mean the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.


Les États membres arrêtent, compte tenu des conditions locales et techniques, la quantité minimale d'alcool que devront présenter le marc et les lies après le pressurage des raisins.

Member States shall decide, taking account of local and technical conditions, the minimum quantity of alcohol that shall be contained in the marc and the lees after pressing of the grapes.


21. Marc de raisins: le résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.

21. Grape marc: the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.




datacenter (12): www.wordscope.fr (v4.0.br)

Surveiller le pressurage de raisin ->

Date index: 2023-08-29
w