Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blending of cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Bronchitis of cheese makers
Cheese
Cheese aging
Cheese head screw
Cheese headed screw
Cheese screw
Cheese that is curdling
Cheese washer's asthma
Cheese washer's disease
Cheese washer's lung
Cheese worker's lung
Cheesewasher's disease
Cheesewasher's lung
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curd
Curdling of cheese
Curds
Danish blue
Diversity of cheese
Fillister head screw
Flat fillister screw
Fresh cheese
Integration of cheese
Maturing of cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Slotted cheese headscrew
Stilton
That's cheese
That's the thing
Variety of cheese
Whey cheese
White cheese

Traduction de «Cheese that is curdling » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

caillage du fromage




bronchitis of cheese makers | cheese washer's asthma | cheese washer's disease | cheese washer's lung | cheese worker's lung | cheesewasher's disease | cheesewasher's lung

maladie des laveurs de fromage


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

fromage frais [ petit-suisse ]


cheese head screw | cheese headed screw | cheese screw | fillister head screw | flat fillister screw | slotted cheese headscrew

vis à tête cylindrique | vis à tête cylindrique fendue


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

variétés de fromages


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

affinage de fromage | maturation de fromage


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

fromage à pâte persillée [ bleu d'Auvergne | bleu de Bresse | fromage à pâte bleue | roquefort ]


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc


that's the thing [ that's cheese ]

voilà ce qu'il faut
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
‘Rocamadour’ is a small cheese made from raw whole goat's milk. It is a soft, slow-curdling cheese with a firm, striated and slightly velvety rind. The colour ranges from cream to dark beige.

Le «Rocamadour» est un petit fromage au lait de chèvre cru et entier, à pâte molle à coagulation lente, à peau solidaire, striée, légèrement veloutée, de couleur blanche pouvant tirer sur le crème ou le beige foncé.


Definition: Queijo de Cabra Transmontano is a ripened semi-hard to extra-hard cheese produced by curdling raw goat's milk with animal rennet and then slowly straining the curds.

Définition Le Queijo de Cabra Transmontano est un fromage affiné semi-dur à extra-dur obtenu par égouttage lent du caillé, après coagulation du lait de chèvre cru sous l'action de présure d'origine animale.


Exports of cheeses to Russia in 2013 amounted to more than 250 000 tonnes (including certain fresh cheeses which are not suitable for storing and therefore not eligible for Private Storage Aid), roughly one third of total EU cheese exports.

En 2013, les exportations de fromages vers la Russie se sont élevées à plus de 250 000 tonnes (dont certains fromages frais qui ne peuvent pas être stockés et qui ne peuvent donc pas bénéficier d’une aide au stockage privé), ce qui constitue environ un tiers du total des exportations de fromages de l’UE.


Moreover, Russia is an exclusive trading partner for cheese for Finland and the Baltic countries (about or over 90% of these countries' cheese exports) which also represents for each of these Member States around or above 1/5 of national cheese production (e.g. around 35 000 tonnes for both Finland and Lithuania).

En outre, la Russie est, en ce qui concerne les fromages, un partenaire commercial exclusif pour la Finlande et les pays baltes (environ 90 % ou plus des exportations de fromages de ces pays), qui représente également pour chacun de ces États membres à peu près 1/5 ou plus de la production nationale de fromages (soit environ 35 000 tonnes, tant pour la Finlande que pour la Lituanie).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
the milk container, a vat of a maximum of 600 litres, which makes it possible to mould the cheese in one operation and guarantee that the curdling time of the milk has been the same for all the moulded cheeses,

le contenant du lait, bassine de 600 litres maximum, ce qui assure une unité de moulage en une seule fois et permet de garantir que tous les fromages moulés ont eu la même durée de caillage du lait;


Does the minister intend to honour the commitment he made in February and assure us that the cheese composition standards regulations will cover the production of all types of cheese, and not just some of them, and that it will not be as full of holes as Gruyère cheese?

Le ministre entend-il respecter son engagement de février dernier et nous assurer que la réglementation sur les normes de composition des fromages couvrira la fabrication de tous les types de fromages et non seulement une partie, et qu'elle ne sera pas pleine de trous comme un fromage gruyère?


This curdled cheese mass is then mixed using a cheese harp and cut with a cheese knife to produce 0,5-1 cm chunks.

La caséine ainsi obtenue est brassée au moyen d'un mélangeur en forme de harpe et découpée, à l'aide d'un couteau de fromagerie, en grains de 0,5 à 1 cm.


Since it is a soft cheese that coagulates slowly, the curdling process must last for at least 20 hours at a minimum temperature of 18 °C and the cheese must be pre-drained for at least 12 hours.

S'agissant d'un fromage à pâte molle et à coagulation lente, le caillage doit durer au moins 20 heures à une température minimum de 18 °C et un pré-égouttage est obligatoire pendant au moins 12 heures.


A producer of cheese may not, in the Advocate General's view, exploit its geographical proximity to the place of production of a cheese having a Protected Designation of Origin even if the cheese is intended to be marketed exclusively in another Member State.

Un fabricant de fromage ne peut pas, aux yeux de l'Avocat général, exploiter sa proximité géographique avec le lieu de production d'un fromage bénéficiant de l'Appellation d'Origine Protégée, même si le produit est destiné à être commercialisé exclusivement dans un autre État membre


Finally, in relation to cheese foil, Alcan proposed to grant a licence to a third party in respect of its technology used in the lacquering of aluminium foil for wrapping processed cheese or to sell a line that is capable of lacquering aluminium foil for wrapping processed cheese together with a licence of the technology used in respect of the relevant line.

Enfin, par rapport au papier d'aluminium fromager, Alcan a proposé d'accorder une licence à un tiers en ce qui concerne sa technologie utilisée dans le laquage du papier d'aluminium pour l'emballage du fromage transformé ou de vendre une ligne qui est capable de laquer le papier d'aluminium pour l'emballage du fromage transformé ainsi qu'une licence de la technologie utilisée en ce qui concerne la ligne appropriée.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Cheese that is curdling' ->

Date index: 2021-07-17
w