Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Condensed milk
Dehydrated milk
Dried milk
Dried skim milk
Dry film
Dry film photoresist
Dry film resist
Dry milk
Dry milk solid
Dry-film photoresist
Evaporated milk
Freeze-dried milk
Milk powder
Milk solid
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Milk total solid
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Non-fat dry milk solids
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Nonfat dry milk
Photosensitive dry film
Powdered milk
Powdered skim milk
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Solid photosensitive resin
Solids non-fat
Solids not-fat
Total milk solid

Traduction de «Dry milk solid » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dry milk solid [ milk solid | milk total solid | total milk solid ]

matière sèche totale du lait [ matière sèche du lait | extrait sec du lait | solide du lait | matière sèche lactique ]






non-fat dry milk solids

extrait sec dégraissé du lait


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

lait en poudre [ lait déshydraté | lait desséché | lait lyophilisé | poudre de lait ]


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]


dried milk | milk powder | powdered milk | dry milk

lait sec | lait en poudre | poudre de lait


condensed milk | dried milk | evaporated milk

lait à conservation prolone


dry film photoresist | dry-film photoresist | dry film resist | dry film | photosensitive dry film | solid photosensitive resin

film photosensible sec | film sec | résine solide photosensible | épargne photosensible | réserve photosensible solide
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(e) in the case of dry milk solids, the name and address of the person responsible for packing the product.

e) dans le cas des solides de lait secs, le nom et l’adresse de la personne responsable du contenant [de l’emballage] du produit.


edible acid casein: obtained by washing and drying skimmed milk solids following an acid separation process.

caséine acide alimentaire: obtenue par le lavage et le séchage du lait écrémé selon un procédé de séparation des acides.


edible rennet casein: obtained by washing and drying skimmed milk solids following a separation process which uses rennet, a natural substance produced in the stomachs of cattle.

caséine présure alimentaire: obtenue par le lavage et le séchage du lait écrémé selon un procédé de séparation des acides qui utilise de la présure, une substance naturelle produite dans l’estomac des ruminants.


Notwithstanding anything contained in these Regulations, the following dairy products that are used in or sold for the manufacture of other foods are not required to contain added vitamins: milk; partly skimmed milk; partially skimmed milk; skim milk; sterilized milk; evaporated milk; evaporated skim milk; concentrated skim milk; evaporated partly skimmed milk; concentrated partly skimmed milk; milk powder; dry whole milk; powdered whole milk; skim milk powder; dry skim milk; partly skimmed milk powder; partially skimm ...[+++]

Il n’est pas obligatoire d’ajouter des vitamines aux produits laitiers suivants qui sont utilisés ou vendus pour la fabrication d’autres produits alimentaires : lait; lait partiellement écrémé; lait en partie écrémé; lait écrémé; lait stérilisé; lait évaporé; lait écrémé évaporé; lait écrémé concentré; lait évaporé partiellement écrémé; lait concentré partiellement écrémé; la poudre de lait; lait entier desséché; lait entier en poudre; la poudre de lait écrémé; lait écrémé desséché; la poudre de lait partiellement écrémé; la poudre de lait en partie écrémé; lait écrémé additionné de solides du lait; lait partiellement é ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In this Division, “milk solids” means the entire solids content from milk, partly skimmed milk or skim milk or their concentrated, dried or reconstituted form, singly or in any combination.

Dans le présent titre, « solides de lait » s’entend de la quantité totale des solides provenant du lait, du lait partiellement écrémé, du lait écrémé ou de l’un de ceux-ci sous forme concentrée, desséchée ou reconstituée, seul ou dans une combinaison quelconque.


16.1 Food preparations of goods of heading Nos. 04. 01 to 04.04 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff (other than ice cream mixes or ice milk mixes), containing 50 per cent or more on a dry weight basis of milk solids, not in retail packaging, that are classified under tariff item No. 1901. 90.53 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

16.1 Préparations alimentaires de marchandises des positions 04.01 à 04.04 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes (autres que les mélanges de crème ou de lait glacés), contenant 50 % ou plus de solides de lait en poids sec, non emballées pour la vente au détail, qui sont classées dans le numéro tarifaire 1901.90.53 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


16. Food preparations of goods of heading Nos. 04. 01 to 04.04 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff (other than ice cream mixes or ice milk mixes), containing more than 10 per cent but less than 50 per cent on a dry weight basis of milk solids, not in retail packaging, that are classified under tariff item No. 1901. 90.33 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

16. Préparations alimentaires de marchandises des positions 04.01 à 04.04 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes (autres que les mélanges de crème ou de lait glacés), contenant plus de 10 % et moins de 50 % de solides de lait en poids sec, non emballées pour la vente au détail, qui sont classées dans le numéro tarifaire 1901.90.33 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


- in the case of milk chocolate, not less than 30 % total dry cocoa solids and not less than 18 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, including not less than 4,5 % milk fat,

- dans le cas du chocolat au lait: pas moins de 30 % de matière sèche totale de cacao et pas moins de 18 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, dont pas moins de 4,5 % de matière grasse lactique,


- "vermicelli" or "flakes": the product presented in the form of granules or flakes must contain not less than 20 % total dry cocoa solids, not less than 12 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, and not less than 12 % total fat (cocoa butter and milk fat),

- "vermicelle" ou "en flocons": le produit présenté sous forme de granulés ou de flocons doit contenir pas moins de 20 % de matière sèche totale de cacao, pas moins de 12 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, et pas moins de 12 % de matière grasse totale (beurre de cacao et matière grasse lactique),


(a) milk and/or dry milk solids obtained by evaporation, in such proportion that the finished product does not contain more than 5 % dry milk solids;

a) du lait et/ou de la matière sèche de lait provenant de l'évaporation du lait, dans une proportion telle que le produit fini ne contient pas plus de 5 % de matière sèche de lait;




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Dry milk solid' ->

Date index: 2021-06-04
w