Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Automatic milk feeder
Automatic wet nurse
Calf milk container with teat
Calf milk dispenser
Calf self feeder
Cultured dairy product
Cultured milk
Cultured milk drink
Cultured milk product
Dairy cow
Dairy herd
Dehydrated milk
Dried milk
EU reference laboratory for milk and milk products
Freeze-dried milk
Milk
Milk cow
Milk powder
Milking bail
Milking barn
Milking parlor
Milking parlour
Milking room
Powdered milk
Suckle feeder
Teat-type milk feeder

Traduction de «cultured milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






cultured dairy product [ cultured milk product ]

produit laitier de culture




powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

lait en poudre [ lait déshydraté | lait desséché | lait lyophilisé | poudre de lait ]


Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

laboratoire communautaire de référence pour l'analyse et le test du lait et des produits à base de lait


dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

vache laitière [ cheptel laitier ]


milking parlour | milking parlor | milking room | milking barn | milking bail

salle de traite | lieu de traite | local de traite


suckle feeder | teat-type milk feeder | automatic milk feeder | calf milk dispenser | calf self feeder | automatic wet nurse | calf milk container with teat

nourrisseur-allaiteur | autonourrisseur à tétine | mamelle électro-mécanique
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
16. Commits to maintaining milk production, as dairy farming makes an important socio-economic contribution to agricultural and rural development across the EU, and emphasises its particular importance in disadvantaged mountainous, insular and outermost regions, where it is sometimes the only type of farming possible; adds that for these regions this sector is responsible for social, economic and territorial cohesion, the subsistence of many families, the organisation, occupation and protection of the territory and the maintenance of ...[+++]

16. défend le maintien d'une production laitière sur l'ensemble du territoire, car la contribution socio-économique de celle-ci est importante pour le développement agricole et rural dans toute l'Union, et souligne son importance particulière dans les régions défavorisées, montagneuses, insulaires et ultrapériphériques, où elle constitue parfois le seul type de production agricole possible; estime que dans ces régions, ce secteur assure la cohésion sociale, économique et territoriale, la subsistance de nombreuses familles, l'organisation, l'occupation et la protection du territoire et le maintien des pratiques culturelles et traditionnel ...[+++]


16. Commits to maintaining milk production, as dairy farming makes an important socio-economic contribution to agricultural and rural development across the EU, and emphasises its particular importance in disadvantaged mountainous, insular and outermost regions, where it is sometimes the only type of farming possible; adds that for these regions this sector is responsible for social, economic and territorial cohesion, the subsistence of many families, the organisation, occupation and protection of the territory and the maintenance of ...[+++]

16. défend le maintien d'une production laitière sur l'ensemble du territoire, car la contribution socio-économique de celle-ci est importante pour le développement agricole et rural dans toute l'Union, et souligne son importance particulière dans les régions défavorisées, montagneuses, insulaires et ultrapériphériques, où elle constitue parfois le seul type de production agricole possible; estime que dans ces régions, ce secteur assure la cohésion sociale, économique et territoriale, la subsistance de nombreuses familles, l'organisation, l'occupation et la protection du territoire et le maintien des pratiques culturelles et traditionnel ...[+++]


16. Commits to maintaining milk production, as dairy farming makes an important socio-economic contribution to agricultural and rural development across the EU, and emphasises its particular importance in disadvantaged mountainous, insular and outermost regions, where it is sometimes the only type of farming possible; adds that for these regions this sector is responsible for social, economic and territorial cohesion, the subsistence of many families, the organisation, occupation and protection of the territory and the maintenance of ...[+++]

16. défend le maintien d'une production laitière sur l'ensemble du territoire, car la contribution socio-économique de celle-ci est importante pour le développement agricole et rural dans toute l'Union, et souligne son importance particulière dans les régions défavorisées, montagneuses, insulaires et ultrapériphériques, où elle constitue parfois le seul type de production agricole possible; estime que dans ces régions, ce secteur assure la cohésion sociale, économique et territoriale, la subsistance de nombreuses familles, l'organisation, l'occupation et la protection du territoire et le maintien des pratiques culturelles et traditionnel ...[+++]


29. Cottage cheese shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures, may contain milk, cream, milk powder, rennet, salt, calcium chloride, added lactose, pH adjusting agents, relish fruits or vegetables and shall contain not more than

29. Le fromage cottage doit être constitué de petites particules de caillé obtenu à partir de lait écrémé, de lait écrémé concentré, de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes acidogènes inoffensives; il peut contenir du lait, de la crème, du lait en poudre, de la présure, du sel, du chlorure de calcium, un complément de lactose, un rajusteur de pH, de la relish, des fruits, des légumes, et doit contenir au plus


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Cattle skim milk cultured condensed (IFN 5-01-173) is the residue obtained by evaporating lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, et condensé (NIA 5-01-173) — résidu obtenu de l’évaporation de lait de culture écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


Cattle skim milk cultured dehydrated (IFN 5-01-174) is the residue obtained by drying lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, condensé et déshydraté (NIA 5-01-174) — résidu obtenu de la déshydratation de lait écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


Cattle skim milk cultured condensed (IFN 5-01-173) is the residue obtained by evaporating lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, et condensé (NIA 5-01-173) — résidu obtenu de l’évaporation de lait de culture écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


Cattle skim milk cultured dehydrated (IFN 5-01-174) is the residue obtained by drying lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, condensé et déshydraté (NIA 5-01-174) — résidu obtenu de la déshydratation de lait écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


Nobody is denying the importance of milk quotas, investment in industry and protecting the environment; but it is culture that will allow us to build Europe, and we will have to do this not with words, but with programmes and actions that we are able and willing to put into practice.

Personne ne nie l’importance des quotas laitiers, de l’investissement dans l’industrie et de la protection de l’environnement, mais c’est la culture qui nous permettra de construire l’Europe, et ce n’est pas avec des mots que nous y arriverons, mais avec des programmes et des actions que nous serons capables et désireux de mettre en pratique.


(14) During the manufacture of sour milk cheese, E 500ii sodium hydrogen carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth conditions for the ripening cultures.

(14) Au cours de la fabrication du fromage au lait acidifié, du carbonate acide de sodium (E 500ii) est ajouté au lait pasteurisé afin d'amener le pH de l'acide lactique à une valeur appropriée pour créer les conditions de croissance nécessaires à l'affinage.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'cultured milk' ->

Date index: 2023-10-23
w