Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ageing of meat
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Cure
Cured meat
Cured meat product
Cured meat products
Cured meat products plant
Curing
Dried meat
Fattening for meat production
Feeding for meat production
Pickling
Pungent cure by-product
Salting
Slow-cured meat
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «cured meat product » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
cured meat product

produit de viande saumuré [ produit de salaison ]




cured meat products

produits de charcuterie et de salaison








assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


curing | cure | pickling | salting | ageing of meat

saumurage | salaison | salage | maturation | maturation de la viande


pungent cure by-product

sous-produit de vulcanisation à odeur piquante
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
only cured meat products and preserved meat products

Uniquement produits de salaison et produits de viande en conserve


only cured meat products and preserved meat products’

Uniquement produits de salaison et produits de viande en conserve»


In food categories 08.2: ‘Meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004’, 08.3.1: ‘Non-heat-treated meat products’, 08.3.2: ‘Heat-treated meat products’ and 08.3.4: ‘Traditionally cured meat products with specific provisions concerning nitrites and nitrates’, the expression of the maximum levels of Nitrites (E 249-250) and/or Nitrates (E 251-252) should be clarified.

Dans les catégories 08.2 «Préparations de viandes au sens du règlement (CE) no 853/2004», 08.3.1 «Produits à base de viande non traités thermiquement», 08.3.2 «Produits à base de viande traités thermiquement» et 08.3.4 «Produits à base de viande saumurés de manière traditionnelle, faisant l'objet de dispositions spécifiques concernant les nitrites et les nitrates», il y a lieu de clarifier l'expression des quantités maximales des nitrites (E 249-250) et des nitrates (E 251-252).


Traditionally cured meat products with specific provisions concerning nitrites and nitrates

Produits à base de viande saumurés de manière traditionnelle faisant l'objet de dispositions spécifiques concernant les nitrites et les nitrates


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Traditionally cured meat products with specific provisions concerning nitrites and nitrates’

Produits à base de viande saumurés de manière traditionnelle faisant l'objet de dispositions spécifiques concernant les nitrites et les nitrates»


Preserved Meat or Preserved Meat By-product shall be cooked or uncooked meat or meat by-product that is salted, dried, pickled, corned, cured or smoked, may be glazed and may contain

La viande conditionnée ou conservée et les sous-produits de viande conditionnés ou conservés sont faits de viande crue ou cuite ou d’un sous-produit de viande crue ou cuite, qui ont été salés, asséchés, marinés, saumurés ou fumés et peuvent être garnis d’une glace et renfermer


Pumping pickle, cover pickle and dry cure employed in the curing of preserved meat or preserved meat by-product may contain

La marinade, la saumure et le mélange de salaison à sec employés dans le marinage des viandes conditionnées ou conservées et des sous-produits de viande conditionnés ou conservés peuvent renfermer


They have a 10% tariff on genetics that they will eliminate immediately, and 21% to 28% tariffs on things like sausages, cured meat products.

En plus, le tarif de 10 p. 100 imposé dans le domaine de la génétique des bovins et le tarif allant de 21 à 28 p. 100 pour des produits comme les saucisses et les produits de salaison seront immédiatement éliminés.


For the more sensitive products for which trade will not be fully liberalised, such as meat, cured meat products, wheat, olive oil, apples and tomato concentrate, Morocco has improved their conditions of access to its market in the form of tariff quotas.

Pour les produits les plus sensibles qui ne font pas l'objet d'une libéralisation complète, comme les viandes, les charcuteries, le blé, l'huile d'olive, les pommes et le concentré de tomates, le Maroc a amélioré les conditions d'accès à son marché sous la forme de contingents tarifaires.


Nitrates and nitrites are used in meat products such as cured meats or sausages to prevent this type of food from going “off” during the production process and to avoid microbiological contamination by bacteria like C.botulinum.

Les nitrates et les nitrites sont utilisés dans les produits de viande tels que les produits de charcuterie et de salaison pour empêcher ce type d’aliments de s’avarier au cours du processus de production et éviter une contamination microbiologique par des bactéries telles que C.botulinum.




D'autres ont cherché : ageing of meat     cured meat     cured meat product     cured meat products     cured meat products plant     curing     dried meat     fattening for meat production     feeding for meat production     pickling     pungent cure by-product     salting     slow-cured meat     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'cured meat product' ->

Date index: 2023-08-20
w