Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Crop drying
Cured ham
Cured ham shavings
Curing
Dessication
Dry cured ham
Dry cured herring
Dry curing
Dry salted herring
Drying
Jambon cru
Rohschinken
Semi-dry cured sausages
Soft cure
Soft-dry cure

Traduction de «dry cured ham » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


(to) hard cure [ (to) hard-dry cure | (to) hard dry ]

sécher fortement




(to) soft cure [ (to) soft-dry cure ]

sécher moyennement






drying | crop drying | curing | dessication

séchage | dessication


dry salted herring | dry cured herring

hareng salé à sec | hareng blanc




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
A reputation and awareness study carried out in 2011 showed that 77 % of people surveyed in the Midi-Pyrénées and Languedoc-Roussillon regions are familiar with the dry-cured ham, salami and sausage of the Lacaune geographical area. This confirmed the solid reputation of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ and the perception that these are ‘local products’ and ‘traditional products’.

Une enquête d’image et de notoriété réalisée en 2011 a montré, que dans les régions Midi-Pyrénées et Languedoc-Roussillon, 77 % des personnes interrogées connaissent le jambon sec, le saucisson sec et la saucisse sèche produits dans l’aire géographique de Lacaune confirmant ainsi la forte notoriété des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Lacaune», répondant à la perception de «produits de terroir» et «produits traditionnels».


Bone-in Italian style pork ham that has been cured with salt and dried for a minimum of 313 days1;

un jambon non désossé de type italien salé et séché pendant au minimum 313 jours (1);


Bone-in Spanish style pork, Serrano ham, that has been cured with salt and dried for a minimum of 140 days1.

un jambon non désossé de type espagnol (jambon Serrano), salé et séché pendant au minimum 140 jours (1).


With me today is Peter Stein, Director, Quality Assurance and Food Safety, Piller Sausages and Delicatessens Ltd. Piller's is one of North America's largest producers of European sausages and delicatessen-style meats, famous for award-winning products, such as Black Forest ham and European- style dry cured salamis.

Je suis accompagné de M. Peter Stein, directeur de l'assurance de la qualité et de la salubrité des aliments chez Piller Sausages and Delicatessens Ltd. Réputé pour ses produits primés, notamment son jambon forêt noire et ses salamis européens salés à sec, Piller est un des plus importants fabricants de saucisses européennes et de charcuteries fines en Amérique du Nord.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is proposed, in the case of traditional products, "dry and wet cured ham" such as Black Forest ham, that the current provisions be maintained (50 mg nitrite/kg and 250 mg nitrate/kg residues in the final product), as in the case of the special provisions for products from England, for example.

Il est proposé, pour les produits traditionnels, notamment le "jambon cru préparé en saumure sèche/humide", comme le jambon de la Forêt Noire, de conserver les dispositions en vigueur jusqu'à présent (50 mg de nitrite/kg et 250 mg de nitrate/kg sous forme de résidus dans le produit final), comme cela est notamment également le cas en tant que disposition spéciale pour des produits originaires d'Angleterre.




D'autres ont cherché : hard cure     hard dry     hard-dry cure     soft cure     soft-dry cure     crop drying     cured ham     cured ham shavings     curing     dessication     dry cured ham     dry cured herring     dry curing     dry salted herring     drying     jambon cru     rohschinken     semi-dry cured sausages     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'dry cured ham' ->

Date index: 2022-01-07
w