Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Caster sugar
Castor sugar
Crystal sugar
Crystallized sugar
Forms of sugar
Fruit powder
Fruit sugar
Granulated sugar
Instant dissolving sugar
Kinds of sugar
Maple season
Powdered sugar
Preserved with sugar
Substitute for sugars
Sugar
Sugar added
Sugar party
Sugar substitute
Sugar substitution product
Sugar-bush party
Sugar-making season
Sugaring off
Sugaring party
Sugaring season
Sugaring time
Sugaring-off party
Super-fine sugar
Sweetened with sugar
Types of sugars
Varieties of sugar
With added sugar

Traduction de «forms sugar » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
forms of sugar | kinds of sugar | types of sugars | varieties of sugar

types de sucres


sugar (saccharose) and other forms of sugar

sucre (saccharose) et autres sucres


caster sugar | castor sugar | super-fine sugar | fruit sugar | fruit powder | powdered sugar | instant dissolving sugar

sucre semoule | sucre-semoule | sucre superfin | sucre de fruit | poudre de fruit | sucre en poudre | sucre à dissolution instantanée


sugaring-off party | sugaring party | sugar party | sugar-bush party

partie de sucre | fête à la tire | fête au sucre | party de sucre


sugaring season | sugar-making season | maple season | sugaring off | sugaring time

temps des sucres | saison des sucres | sucres


sweetened with sugar (1) | preserved with sugar (2) | with added sugar (3) | sugar added (4)

sucré (1) | avec adjonction de sucre (2) | additionné de sucre (3)


granulated sugar [ crystallized sugar | crystal sugar ]

sucre cristallisé


assistant export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | graduate import export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | import export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | international trade compliance manager in sugar, chocolate and sugar confectionery

responsable import-export de sucre, chocolat et produits de confiserie


sugar substitution product (1) | substitute for sugars (2) | sugar substitute (3)

succédané du sucre


graduate export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | trainee export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | customs compliance specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | import export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery

spécialiste en import-export de sucre, chocolat et confiserie
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
the quantities, with the corresponding amounts of export refunds fixed pursuant to Article 33(2)(a) of Regulation (EC) No 318/2006, of white sugar, the quantities of raw sugar and sucrose syrup, expressed as white sugar, and the quantities of isoglucose, expressed as dry matter, exported in the form of the products referred to in Annex II to Council Regulation (EC) No 1255/1999 and in the form of the products referred to in Annex II to Commission Regulation (EC) No 1043/2005

les quantités, avec les montants correspondants des restitutions à l'exportation fixées en application de l'article 33, paragraphe 2, point a), du règlement (CE) no 318/2006, de sucre blanc, les quantités de sucre brut et de sirops de saccharose exprimées en sucre blanc, les quantités d'isoglucose exprimées en matière sèche qui sont exportées sous la forme des produits visés à l'annexe II du règlement (CE) no 1255/1999 du Conseil ainsi que sous la forme des produits visés à l'annexe II du règlement (CE) no 1043/2005 de la Commission


operations to colour or flavour sugar or form sugar lumps; partial or total milling of crystal sugar.

les opérations consistant à colorer ou aromatiser le sucre, ou à le mouler en morceaux; la mouture totale ou partielle du sucre cristallisé.


Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel.

Autres sucres, y compris le lactose, le maltose, le glucose et le fructose (lévulose) chimiquement purs, à l’état solide; sirops de sucres sans addition d’aromatisants ou de colorants; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés


Other sugars, including chemically pure lactose and glucose, in solid form; sugar syrups; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel

Autres sucres, y compris le lactose et le glucose chimiquement purs, à l’état solide; sirops; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
operations to colour or flavour sugar or form sugar lumps; partial or total milling of crystal sugar;

les opérations consistant à colorer ou aromatiser le sucre, ou à le mouler en morceaux; la mouture totale ou partielle du sucre cristallisé;


(g) operations to colour or flavour sugar or form sugar lumps; partial or total milling of crystal sugar;

g) les opérations consistant à ajouter des colorants ou arômes au sucre ou à former des morceaux de sucre; la mouture totale ou partielle du sucre cristallisé;


1702 | Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter, artificial honey, whether or not mixed with natural honey, caramel |

1702 | Autres sucres, y compris le lactose, le maltose, le glucose et le fructose (lévulose) chimiquement purs, à l’état solide; sirops de sucres sans addition d’aromatisants ou de colorants; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés |


1. During the period referred to in Article 10(1) of Regulation (EC) No 1260/2001, C sugar referred to in Article 13 of that Regulation, exported in accordance with the relevant provisions of Commission Regulation (EEC) No 2670/81 of 14 September 1981 laying down detailed implementing rules in respect of sugar production in excess of the quota and brought in to be consumed in Madeira and in the Canary Islands in the form of white sugar falling within CN code 1701 and to be refined and consumed in the Azores in the form of raw sugar fa ...[+++]

1. Pendant la période visée à l’article 10, paragraphe 1, du règlement (CE) no 1260/2001, le sucre C visé à l’article 13 dudit règlement, exporté conformément aux dispositions pertinentes du règlement (CEE) no 2670/81 de la Commission du 14 septembre 1981 établissant les modalités d’application pour la production hors quota dans le secteur du sucre , et introduit pour y être consommé à Madère et aux îles Canaries sous forme de sucre blanc relevant du code NC 1701 et pour être raffiné et consommé aux Açores sous forme de sucre brut relevant du code NC 1701 12 10, bénéficie, dans les conditions fixées par le présent règlement, du régime d’ ...[+++]


"(e) 17.02 Other sugars in solid form ; sugar syrups, not containing added flavouring or colouring matter ; artificial honey, whether or not mixed with natural honey ; caramel:

«e) 17.02 Autres sucres à l'état solide : sirops de sucre sans addition d'aromatisants ou de colorants ; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel ; sucres et mélasses caramélisés:


"17.02 Other sugars in solid form ; sugar syrups, not containing added flavouring or colouring matter ; artificial honey, whether or not mixed with natural honey ; caramel: A (No change)" (1)OJ No L 99, 5.5.1970, p. 1 (2)OJ No L 256, 7.10.1977, p. 1.

«17.02 Autres sucres à l'état solide ; sirops de sucre sans addition d'aromatisants ou de colorants ; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel ; sucres et mélasses caramélisés:




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'forms sugar' ->

Date index: 2022-04-02
w