Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Gainy meat
Goose liver
Ham
High meat
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat business
Meat extract
Meat industry
Meat manufacture
Meat packing industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Meat tenderizer
Meat tenderizing machine
Meat-packing
Meat-packing business
Meat-packing industry
Mechanical meat tenderizer
Mechanical meat tenderizing machine
Mechanical tenderizer
Mechanical tenderizing machine
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Slaughterhouse
Tainted meat
Tenderiser
Tenderizer
Tenderizing machine
The meat industry
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «meat business » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
meat business | meat manufacture | meat industry | the meat industry

industrie de la viande


meat packing industry | meat-packing industry | meat-packing | meat-packing business

industrie de la viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


tenderizer | tenderiser | meat tenderizer | tenderizing machine | meat tenderizing machine | mechanical tenderizer | mechanical meat tenderizer | mechanical tenderizing machine | mechanical meat tenderizing machine

attendrisseur | attendrisseur de viande | attendrisseur à viande | attendrisseur mécanique | attendrisseur mécanique à viande


high meat | tainted meat | gainy meat

viande avancée | viande faisandée | viande avariée
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The geographical area of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ is characterised by geographical and climatic conditions that traditionally favoured drying. The area has seen the development of an extensive network of meat curing businesses that possess the know-how of numerous generations. Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its characteristic red to dark red colour and lean appearance when sliced.

L’aire géographique des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Lacaune», caractérisée par des conditions géographiques et climatiques traditionnellement favorables au séchage, a vu se développer en son sein un vaste tissu d’entreprises de salaisons qui détiennent un savoir-faire depuis de nombreuses générations.Les usages anciens de production impliquent encore aujourd’hui la mise en œuvre de viandes mûres et d’une proportion de maigre de 80 % minimum pour la fabrication du saucisson et de 70 % minimum pour la fabrication de la saucisse conférant au produit une couleur du maigre de rouge à rouge foncé caractéristique des «Saucisson de Lacau ...[+++]


The food business operator who packs or labels the meat in accordance with Articles 5, 6 or 7 shall ensure the correlation between the batch code identifying the meat supplied to the consumer or mass caterer and the relevant batch or batches of meat from which the pack or labelled batch is constituted.

L’exploitant du secteur alimentaire qui conditionne ou étiquette la viande conformément aux articles 5, 6 ou 7 garantit la correspondance entre le code du lot identifiant la viande fournie au consommateur ou à la collectivité et le ou les lots de viande concernés qui composent le colis ou le lot étiqueté.


The food business operators of slaughterhouses or establishments producing minced meat, meat preparations, mechanically separated meat or fresh poultry meat shall take samples for microbiological analysis at least once a week.

Les exploitants du secteur alimentaire responsables des abattoirs ou des établissements producteurs de viandes hachées, de préparations à base de viande, de viandes séparées mécaniquement ou de viandes fraîches de volaille prélèvent au moins une fois par semaine des échantillons destinés à une analyse microbiologique.


SLFE, the European processed meat business of the US-based consumer products company Sara Lee Corporation, is active in the production and sale of processed meat products, in particular processed pork meat products.

SLFE, la branche européenne de produits transformés à base de viande de la société américaine de produits de consommation Sara Lee Corporation, est spécialisée dans la production et la vente de produits transformés à base de viande, de porc en particulier.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Oaktree is a US-based investment company with shareholdings in a number of businesses, none of which is related to the processed meat business.

Oaktree est une société d'investissement américaine détenant des parts dans un certain nombre d’entreprises, dont aucune n’est présente dans le secteur de la viande transformée.


The proposed transaction would combine in a joint venture created by Smithfield and Oaktree the activities of SLFE and Smithfield’s French-based processed meat business.

L’opération proposée combinerait au sein d’une entreprise commune constituée par Smithfield et Oaktree les activités de SLFE et de la branche française de produits transformés à base de viande de Smithfield.


Aid for specific meat businesses, in the form of exemption from the levy on meat purchases, infringes the rules and will have to be reimbursed.

Une aide en faveur de certains commerces de viande, consistant en une exemption de la taxe sur les achats de viande, est considérée incompatible avec les règles et devra être remboursée.


The food business operators of slaughterhouses or establishments producing minced meat, meat preparations or mechanically separated meat shall take samples for microbiological analysis at least once a week.

Les exploitants du secteur alimentaire des abattoirs ou des établissements producteurs de viande hachée, de préparations de viande ou de viande séparée mécaniquement prélèvent au moins une fois par semaine des échantillons destinés à une analyse microbiologique.


If the food business operator has carried out analyses demonstrating that MSM complies with the microbiological criteria for minced meat adopted in accordance with Regulation (EC) No 852/2004 it may be used in meat preparations that are clearly not intended to be consumed without first undergoing heat treatment and in meat products.

si l'exploitant du secteur alimentaire a effectué des analyses qui démontrent que les VSM respectent les critères microbiologiques régissant la viande hachée adoptés conformément au règlement (CE) no 852/2004, elles peuvent être utilisées dans des préparations à base de viande dont il est clair qu'elles ne sont pas destinées à être consommées avant d'avoir subi un traitement thermique et dans les produits à base de viande;


I have three brothers who are in the meat business, and I do not think that any of them would reduce their meat prices if they did not have to, as long as the customers still showed up.

J'ai trois frères qui font le commerce de la viande et pas un d'entre eux ne va réduire le prix de sa viande s'il n'a pas à le faire, à condition que les clients continuent à acheter.


w