Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Absorption of carbon dioxide
CCS
CO2 capture and storage
CO2 flooding
CO2 injection
CO2 uptake
Carbon budget
Carbon capture and geological storage
Carbon capture and storage
Carbon dioxide
Carbon dioxide budget
Carbon dioxide capture and geological storage
Carbon dioxide capture and storage
Carbon dioxide emissions tax
Carbon dioxide flooding
Carbon dioxide footprint
Carbon dioxide ice
Carbon dioxide imprint
Carbon dioxide injection
Carbon dioxide partial pressure
Carbon dioxide snow
Carbon dioxide tax
Carbon dioxide uptake
Carbon footprint
Carbon imprint
Carbon tax
Carbon uptake
Carbon-dioxide injection
Carbonic ice
Carbonic snow
Dry ice
Greenhouse gas
Low-pressure carbon dioxide fire protection system
PCO2
Pressure of CO2
Pressurized carbon dioxide
Solid carbon dioxide
Tax on carbon
Tax on carbon dioxide
Tax on carbon dioxide emissions
Tax on carbon emissions
Uptake of C
Uptake of CO2
Uptake of carbon
Uptake of carbon dioxide

Traduction de «pressurized carbon dioxide » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
pressurized carbon dioxide

gaz carbonique sous pression


low-pressure carbon dioxide fire protection system

système de protection contre les incendies dus au dioxyde de carbone à basse pression


carbon dioxide tax | carbon tax | tax on carbon dioxide | tax on carbon | tax on carbon dioxide emissions | tax on carbon emissions | carbon dioxide emissions tax

taxe sur le dioxyde de carbone | taxe sur le CO2 | taxe sur l'émission de dioxyde de carbone | taxe sur les émissions de dioxyde de carbone | taxe sur le carbone | taxe carbone


carbon dioxide ice | carbon dioxide snow | carbonic ice | carbonic snow | dry ice | solid carbon dioxide

acide carbonique gelé | carboglace | glace carbonique | glace sèche | neige carbonique


carbon footprint | carbon dioxide footprint | carbon dioxide budget | carbon dioxide imprint | carbon imprint | carbon budget

empreinte de carbone | empreinte carbone | empreinte carbonique | bilan des émissions de gaz à effet de serre | bilan de dioxyde de carbone | bilan de carbone | bilan carbone


carbon dioxide uptake [ uptake of carbon dioxide | CO2 uptake | uptake of CO2 | carbon uptake | uptake of carbon | uptake of C | absorption of carbon dioxide ]

absorption du CO2 [ absorption du carbone ]


carbon dioxide flooding [ CO2 flooding | carbon-dioxide injection | carbon dioxide injection | CO2 injection ]

injection de gaz carbonique [ injection de dioxyde de carbone | injection de CO2 ]


carbon dioxide partial pressure [ PCO2 | pressure of CO2 ]

pression de CO2 [ PCO2 | pression partielle d'anhydride carbonique ]


carbon capture and geological storage | carbon capture and storage | carbon dioxide capture and geological storage | carbon dioxide capture and storage | CO2 capture and storage | CCS [Abbr.]

captage et stockage du CO2 | captage et stockage du dioxyde de carbone | piégeage et stockage du CO2 | piégeage et stockage du dioxyde de carbone | séquestration du CO2 | séquestration du dioxyde de carbone | CSC [Abbr.]


greenhouse gas [ carbon dioxide | Carbon dioxide(ECLAS) ]

gaz à effet de serre [ dioxyde de carbone ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The use of carbon dioxide in the case of the process of transfer by counter-pressure is authorised under supervision and on condition that the pressure of the carbon dioxide contained in the sparkling wine is not thereby increased.

L’utilisation d’anhydride carbonique dans le cas du procédé de transvasement par contre-pression est autorisée, sous contrôle et à la condition que la pression de l’anhydride carbonique contenu dans les vins mousseux n’en soit pas augmentée.


In the case of still wines the maximum carbon dioxide content in the wine so treated and placed on the market is 3 g/l, while the excess pressure caused by the carbon dioxide must be less than 1 bar at a temperature of 20 °C

Pour les vins tranquilles, la quantité maximale en anhydride carbonique dans le vin traité mis sur le marché est 3 g/l, et la surpression due à l’anhydride carbonique doit être inférieure à 1 bar à la température de 20 °C


which has an excess pressure, due to carbon dioxide in solution, of not less than 3 bar when kept at a temperature of 20 oC in closed containers.

présentant, lorsqu'il est conservé à température de 20 oC dans des récipients fermés, une surpression due à l'anhydride carbonique en solution non inférieure à 3 bars.


(j) may, where labelled “sparkling” or “carbonated”, be prepared with the addition of carbon dioxide under pressure;

j) peut, si l’étiquette porte la mention « pétillant » ou « carbonaté », être additionné de bioxyde de carbone sous pression;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(rr) the word “Sparkling” or the word “Carbonated” if the product is apple juice, apple juice from concentrate, grape juice or grape juice from concentrate prepared with the addition of carbon dioxide under pressure; and

rr) l’expression « pétillant » ou « carbonaté » s’il s’agit de jus de pomme, de jus de pomme obtenu d’un jus concentré, de jus de raisin ou de jus de raisin fait de concentré, additionné de bioxyde de carbone sous pression; et


(h) may, where labelled “sparkling” or “carbonated”, be prepared with the addition of carbon dioxide under pressure;

h) peut, si l’étiquette porte la mention « pétillant » ou « carbonaté », être additionné de bioxyde de carbone sous pression;


(b) a means of maintaining the oxygen, carbon dioxide, temperature and humidity in the pressure vessel at levels and pressures that are safe for the occupants; and

b) un dispositif permettant de maintenir la teneur en oxygène, la teneur en gaz carbonique, la température et l’humidité à l’intérieur de l’appareil sous pression à des niveaux et à des pressions ne comportant aucun danger pour les occupants;


Carbonated (naming the fruit) Juice or Sparkling (naming the fruit) Juice shall be the named fruit juice impregnated with carbon dioxide under pressure.

Le jus de (nom du fruit) gazeux ou le jus de (nom du fruit) mousseux, doit être le jus du fruit nommé, qui a été imprégné d’anhydride carbonique sous pression.


- when the container is opened, releases carbon dioxide derived exclusively from fermentation and has an excess pressure, due to carbon dioxide in solution, of not less than 3 bar when kept at a temperature of 20 °C in closed containers.

- caractérisé au débouchage du récipient par un dégagement d'anhydride carbonique provenant exclusivement de la fermentation et qui, conservé à la température de 20 °C dans des récipients fermés, accuse une surpression due à l'anhydride carbonique en solution et non inférieure à 3 bar.


—when the container is opened, releases carbon dioxide derived exclusively from fermentation and has an excess pressure, due to carbon dioxide in solution, of not less than 3 bar when kept at a temperature of 20 oC in closed containers.

—caractérisé au débouchage du récipient par un dégagement d'anhydride carbonique provenant exclusivement de la fermentation et qui, conservé à la température de 20 oC dans des récipients fermés, accuse une surpression due à l'anhydride carbonique en solution et non inférieure à 3 bar.


w