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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Co-mingled meat products
Cold meats
Commingled meat products
Corned beef
Fattening for meat production
Feeding for meat production
Find meat products
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Identify meat products
Meat Inspection Act
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat paste
Meat product
Meat products factory
Plant for prepared meat products
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Seek meat products
Trace meat products
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «seek meat products » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
find meat products | identify meat products | seek meat products | trace meat products

assurer la traçabilité de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


Meat Inspection Act [ An Act respecting the import and export of and interprovincial trade in meat products, the registration of establishments, the inspection of animals and meat products in registered establishments and the standards for those establishments and for animals ]

Loi sur l'inspection des viandes [ Loi concernant l'importation, l'exportation et le commerce interprovincial des produits de viande, l'agrément des établissements, l'inspection des animaux et des produits de viande dans les établissements agréés et les normes relatives à ces ét ablissemen ]


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


meat products factory | plant for prepared meat products

charcuterie-salaisonnerie | unité de transformation des viandes | usine de charcuterie


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


commingled meat products [ co-mingled meat products ]

produits de viande de même provenance


International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products

International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
We have to appreciate that when the Canadian government is negotiating greater access to agricultural products with a foreign country, including meat, the foreign country will often seek ways to protect its local producers against a blow from a sudden increase in imports.

Il faut comprendre que quand le gouvernement canadien négocie avec un pays étranger, s'agissant des produits agricoles, notamment la viande, le pays étranger très souvent cherche à protéger ses producteurs locaux contre la menace d'une augmentation subite des importations.


I would like to begin by applauding the Department of Fisheries and Oceans, under the determined and capable leadership of the Honourable Gail Shea, for recently accepting a proposal by the Fur Institute that seeks to develop a sustainable sealing program which responsibly and effectively manages seal meat and by-products produced by current seal management programs.

Avant tout, je félicite le ministère des Pêches et des Océans qui, sous la conduite ferme et compétente de l'honorable Gail Shea, a accepté récemment une proposition de l'Institut de la fourrure. La proposition vise à élaborer un programme durable de chasse au phoque qui permettrait de gérer de façon responsable et efficace la viande de phoque et les sous-produits des programmes actuels de gestion des phoques.


In view of the aforesaid Authority’s opinion of 2008, setting the maximum level of use of extracts of rosemary (E 392) at 15 mg/kg for non-heat-treated and heat-treated processed meat and processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans with a fat content not higher than 10 % constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, therefore, it is not necessary to seek the opinion of the Authority.

Eu égard à l’avis de 2008 de l’Autorité mentionné plus haut, la fixation à 15 mg/kg de la quantité maximale d’utilisation des extraits de romarin (E 392) dans les viandes transformées (traitées thermiquement ou non) et dans le poisson et les produits de la pêche (y compris les mollusques et les crustacés) transformés d’une teneur en matières grasses inférieure ou égale à 10 % constitue une mise à jour de cette liste qui n’est pas susceptible d’avoir un effet sur la santé humaine.


In view of the aforesaid Authority’s opinion of 2008, setting the maximum level of use of extracts of rosemary (E 392) at 15 mg/kg for non-heat-treated and heat-treated processed meat and processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans with a fat content not higher than 10 % constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, therefore, it is not necessary to seek the opinion of the Authority.

Eu égard à l’avis de 2008 de l’Autorité mentionné plus haut, la fixation à 15 mg/kg de la quantité maximale d’utilisation des extraits de romarin (E 392) dans les viandes transformées (traitées thermiquement ou non) et dans le poisson et les produits de la pêche (y compris les mollusques et les crustacés) transformés d’une teneur en matières grasses inférieure ou égale à 10 % constitue une mise à jour de cette liste qui n’est pas susceptible d’avoir un effet sur la santé humaine.


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31. Considers that the Union should strengthen and improve feed and food autonomy and self-sufficiency, including by ensuring better protection for agricultural soils and their productivity; and, in particular, by fostering the sustainable use of grassland for stock farming (by means of free-range meat programmes, premiums to reward grazing practices consistent with nature conservation, etc.) in order to achieve a greater degree of feed autonomy; takes the view that, with a view to contributing to food security and sustainability throughout the world, agricultural policy must seek ...[+++]

31. estime nécessaire que l'Union renforce et améliore l'autonomie par rapport aux importations de denrées alimentaires et d'aliments pour bétail et l'autosuffisance, notamment par une meilleure défense des sols agricoles et de leurs facteurs de productivité, qu'elle encourage en particulier l'utilisation durable de la jachère pour l'élevage du bétail (grâce à des programmes incitant à la consommation de viande d'animaux de pâturage et à des primes à une gestion des pâturages respectant la nature) afin de parvenir à une plus grande autonomie par rapport aux importations d'aliments pour bétail; estime que la politique agricole, si elle doit contribuer à la sécurité alimentaire et à la viabilité dans le monde, doit tendre vers un équilibre ...[+++]


30. Considers that the Union should strengthen and improve feed and food autonomy and self-sufficiency, including by ensuring better protection for agricultural soils and their productivity and, in particular, by fostering the sustainable use of grassland for stock farming (by means of free-range meat programmes, premiums to reward grazing practices consistent with nature conservation, etc.) in order to achieve a greater degree of feed autonomy; takes the view that, with a view to contributing to food security and sustainability throughout the world, the CAP must seek to strike ...[+++]

30. estime nécessaire que l'Union renforce et améliore l'autonomie par rapport aux importations de denrées alimentaires et d'aliments pour bétail et l'autosuffisance, notamment par une meilleure défense des sols agricoles et de leurs facteurs de productivité, qu'elle encourage en particulier l'utilisation durable de la jachère pour l'élevage du bétail (grâce à des programmes incitant à la consommation de viande d'animaux de pâturage et à des primes à une gestion des pâturages respectant la nature) afin de parvenir à une plus grande autonomie par rapport aux importations d'aliments pour bétail; estime que la PAC, si elle doit contribuer à la sécurité alimentaire et à la viabilité dans le monde, doit tendre vers un équilibre ...[+++]


30. Considers that the Union should strengthen and improve feed and food autonomy and self-sufficiency, including by ensuring better protection for agricultural soils and their productivity and, in particular, by fostering the sustainable use of grassland for stock farming (by means of free-range meat programmes, premiums to reward grazing practices consistent with nature conservation, etc.) in order to achieve a greater degree of feed autonomy; takes the view that, with a view to contributing to food security and sustainability throughout the world, the CAP must seek to strike ...[+++]

30. estime nécessaire que l'Union renforce et améliore l'autonomie par rapport aux importations de denrées alimentaires et d'aliments pour bétail et l'autosuffisance, notamment par une meilleure défense des sols agricoles et de leurs facteurs de productivité, qu'elle encourage en particulier l'utilisation durable de la jachère pour l'élevage du bétail (grâce à des programmes incitant à la consommation de viande d'animaux de pâturage et à des primes à une gestion des pâturages respectant la nature) afin de parvenir à une plus grande autonomie par rapport aux importations d'aliments pour bétail; estime que la PAC, si elle doit contribuer à la sécurité alimentaire et à la viabilité dans le monde, doit tendre vers un équilibre ...[+++]


- having regard to the proposal for a European Parliament and Council Regulation laying down the health rules concerning animal by-products not intended for human consumption (COM (2000) 574), which seeks to exclude fallen animals from the production of meat-and-bone meal and the food chain,

- vu la proposition de règlement du Parlement européen et du Conseil établissant les règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine (COM(2000) 574 ) qui contient une proposition de la Commission sur l'exclusion des cadavres d'animaux de la production de farine de viandes et d'os et de la chaîne alimentaire,


The Committee takes the view that human health is more important than ruminant health (which the regulation seeks to protect by banning the use of meat and bone meal in ruminant feed). It therefore calls for an EU-wide ban, in all the areas mentioned in the regulation's annex, on the marketing of all products that are considered to pose a potential BSE transmission risk to humans. This is in line with WHO recommendations.

Partant du principe que la santé humaine est plus importante que la santé des ruminants (que l'on souhaite préserver dans le règlement en interdisant l'utilisation de viande et d'os dans leur alimentation) le Comité estime que dans toute l'Union européenne et dans toutes les zones mentionnées dans l'annexe, il faut interdire la commercialisation de toutes les produits présentant un risque potentiel de transmission de l'ESB aux êtres humains, en conformité avec les recommandations de l'OMS.


A proposal to ensure people throughout the Single Market can seek compensation for damages caused by defective primary agricultural products (such as meat, cereals, fruit and vegetables) has just been put forward by the European Commission on the initiative of Single Market Commissioner Mario MONTI.

La Commission européenne vient de présenter, sur l'initiative de M. Mario Monti, membre de la Commission chargé du marché intérieur, une proposition visant à permettre aux consommateurs, dans l'ensemble du marché intérieur, de demander réparation des dommages causés par des matières premières agricoles (telles que la viande, les céréales, les fruits et les légumes) défectueuses.




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Date index: 2021-11-17
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