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Apply aroma-therapy
Apply aromatherapy
Aroma
Aroma producer
Aromaforming bacterium
Ask to produce single malt beverages
Carry out aroma therapy
Consult produce single malt beverages
Consult to produce single malt beverages
Discuss to produce single malt beverages
Flavouring
Marketable produce
Merchantable produce
PMA
Produce Marketing Association
Produce Packaging Association
Produce Packaging and Marketing Association
Produce Prepackaging Association
Produce a meat-based jelly preparation
Produce meat-based jelly preparations
Produce of meat-based jelly preparations
Producer coloured fiber
Producer coloured fibre
Producer good
Producer's good
Producer-colored fiber
Producer-colored fibre
Producers' good
Production good
Sellable produce
Spun dyed fibre
Use aromatherapy
WMMPA
Western Wood Moulding Producers
Western Wood Moulding and Millwork Producers
Wood Moulding and Millwork Producers
Wood Moulding and Millwork Producers Association

Traduction de «Aroma producer » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
aroma producer | aromaforming bacterium

aromatisant | bactérie aromatisante | bactérie productrice d'arôme


apply aroma-therapy | carry out aroma therapy | apply aromatherapy | use aromatherapy

mettre en œuvre une aromathérapie


Wood Moulding and Millwork Producers Association [ WMMPA | Western Wood Moulding Producers | Western Wood Moulding and Millwork Producers | Wood Moulding and Millwork Producers ]

Wood Moulding and Millwork Producers Association [ WMMPA | Western Wood Moulding Producers | Western Wood Moulding and Millwork Producers | Wood Moulding and Millwork Producers ]


Produce Marketing Association [ PMA | Produce Prepackaging Association | Produce Packaging Association | Produce Packaging and Marketing Association ]

Produce Marketing Association [ PMA | Produce Prepackaging Association | Produce Packaging Association | Produce Packaging and Marketing Association ]


producer coloured fibre [ producer coloured fiber | producer-colored fibre | producer-colored fiber | spun dyed fibre ]

fibre teinte dans la masse


produce a meat-based jelly preparation | produce of meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations

réaliser des préparations de viande en gelée


ask to produce single malt beverages | consult produce single malt beverages | consult to produce single malt beverages | discuss to produce single malt beverages

mener des consultations pour la production de boissons pur malt


marketable produce | merchantable produce | sellable produce

denrées marchandes


producer's good | producer good | production good | producers' good

bien de production


flavouring (1) | aroma (2)

arôme (1) | constituant aromatique (2)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(3) In the case of fragrance and flavour, the words “parfum” and “aroma”, respectively, may be inserted at the end of the list of ingredients to indicate that such ingredients have been added to the cosmetic to produce or to mask a particular odour or flavour.

(3) Dans le cas d’un parfum ou d’une saveur, les termes « parfum » ou « aroma » peuvent respectivement être inscrits à la fin de la liste des ingrédients afin d’indiquer l’ajout d’ingrédients qui produisent ou masquent une odeur ou une saveur.


alternatively, it should be possible, at the stage when the drained curds are mixed with salt, to add fresh butter up to a proportion of 15 % to improve the texture, flavour and aroma of the ‘Kopanisti’, a practice which is widespread in domestic cheese-making within the production area. The butter is made from the cream obtained after skimming the milk produced in the area of the Cyclades, which is used in the production of other cheeses in the area. The milk is produced from the same dairy animals that are kept under the same condit ...[+++]

que l’on puisse également, lors de la phase d’adjonction de sel au caillé égoutté, incorporer un pourcentage maximal de 15 % de beurre frais pour améliorer la texture, la saveur et l’arôme de la «kopanisti», pratique généralement suivie dans les fromageries de type familial dans l’aire de production. Ce beurre est fabriqué avec la crème obtenue suite à l'écrémage du lait dans les Cyclades et est utilisé pour produire d’autres fromages de la région. Par ailleurs, le lait provient des mêmes animaux laitiers, élevés dans les mêmes conditions et nourris de la même manière, ainsi que dans la même zone délimitée des îles d ...[+++]


The olive oil produced throughout Messinia and that produced in the former province of Kalamata have the same specific quality characteristics: intense colour, pleasant taste, naturally translucent and rich in aromatic substances, acidity levels well below the maximum permitted limit, a specific fatty acid profile, medium fruitiness with an aroma of green fruit, light bitterness and light to medium pungency.

L’huile d’olive produite dans l’ensemble de la région de Messénie et celle produite dans l’ancien arrondissement de Kalamata ont les mêmes caractéristiques qualitatives particulières: coloration prononcée, goût agréable, naturellement claire et riche en substances aromatiques, acidité relativement inférieure à la limite supérieure autorisée, profil spécifique d’acides gras, moyennement fruitée avec un arôme de fruit vert, légèrement amère et légèrement à moyennement piquante.


Secondly, producers of traditional rosé wines, which are produced by rapid maceration and delicate pressing, see this as a serious attack against the ‘rosé’ designation and against the image of quality, developed over so many years, of wines such as these rosés from Provence, which still retain the aroma of the land and which have ensured the success of rosé wines in general.

Deuxièmement, les producteurs de vins rosés traditionnels, produits par rapide macération et délicat pressurage, y voient une atteinte grave à l’appellation «rosé», à l’image de qualité développée depuis tant d’années, de vins comme ces rosés de Provence dans lesquels persiste l’arôme des terroirs, et qui ont fait le succès des rosés en général.


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(a) Raisin spirit or raisin brandy is a spirit drink produced by the distillation of the product obtained by the alcoholic fermentation of extract of dried grapes of the "Corinth Black" or "Malaga muscat" varieties, distilled at less than 94,5% vol., so that the distillate has an aroma and taste derived from the raw material used.

(a) L’eau-de-vie de raisin sec ou raisin brandy est la boisson spiritueuse obtenue par distillation du produit obtenu par fermentation alcoolique de l'extrait des raisins secs des cépages «noir de Corinthe» ou «muscat de Malaga», distillé à moins de 94,5 % vol, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant de la matière première utilisée.


(1) produced exclusively by the distillation of cider or perry distilled at less than 86% vol. so that the distillate has an aroma and taste derived from the fruits distilled,

1) obtenue exclusivement par la distillation à moins de 86 % vol du cidre ou des poires, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant des fruits distillés;


(a) For the purpose of this Regulation, raisin spirit or raisin brandy shall mean a spirit drink produced by the distillation of the product obtained by the alcoholic fermentation of extract of dried grapes of the "Corinth Black" or "Moscatel of Alexandria" varieties, distilled at less than 94,5% vol., so that the distillate has an aroma and taste derived from the raw material used.

(a) Aux fins d'application du présent règlement, est considérée comme eau-de-vie de raisin sec ou raisin brandy la boisson spiritueuse obtenue par distillation du produit obtenu par fermentation alcoolique de l'extrait des raisins secs des cépages «noir de Corinthe» ou «moscatel d'Alexandrie», distillé à moins de 94,5 % vol, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant de la matière première utilisée.


- Oriental group of varieties, produced only in Greece and used mainly to enrich the aroma and taste of "American blend" cigarettes.

- Le groupes des variétés orientales, produites exclusivement en Grèce et utilisées principalement pour enrichir l'arôme et le goût des cigarettes "American blend".


(a) describes the attribute of pure substances or mixtures which when tasted produce the sensations known as aroma;

a) qualifie la propriété des corps purs ou mélanges dont la dégustation produit les sensations qualifiées par «arôme»;


To this day, the traditional method of producing ‘Stakliškės’ mead and the professional skills of the producers in this geographical area, which are passed down from generation to generation, guarantee the authenticity of this long-maturing beverage with a subtle flavour and aroma.

À ce jour, la méthode traditionnelle de production de l'hydromel «Stakliškės» et les compétences professionnelles des producteurs de cette région, transmises de génération en génération, garantissent l'authenticité de ce breuvage à la maturation lente, présentant une saveur et un arôme subtils.


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