Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ability to put on meat
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Fleshing ability
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat chicken
Meat extract
Meat paste
Meat poultry
Meat producing capacity
Meat product
Meat-producing
Meat-producing chicken
Meat-producing poultry
Meat-type
Meat-type poultry
Muscle growth capacity
Prepared meats
Processed meat product
Produce a meat-based jelly preparation
Produce meat-based jelly preparations
Produce of meat-based jelly preparations
Pâté
Sausage
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «meat-producing » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
meat poultry [ meat-producing poultry | meat-type poultry ]

volaille d'abattage [ volaille de chair ]


meat-type [ meat-producing ]

à viande [ de boucherie ]


meat chicken [ meat-producing chicken ]

poulet de chair


ability to put on meat | fleshing ability | meat producing capacity | muscle growth capacity

aptitude à la production de viande | potentiel de croissance musculaire


ability to put on meat | fleshing ability | meat producing capacity | muscle growth capacity

aptitude à la production de viande


produce a meat-based jelly preparation | produce of meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations

réaliser des préparations de viande en gelée


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


meat from animals which have produced a positive or inconclusive reaction to tuberculin

viandes des animaux qui ont présenté une réaction positive ou douteuse à la tuberculine
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The audits performed at Union level by the Food and Veterinary Office of the European Commission in Member States have shown that trade in unskinned large wild game from a hunting site to an approved game-handling establishment situated in the territory of another Member State is a common practice which accounts for a significant part of the wild game meat produced in the Union.

Les audits menés, au niveau de l'Union, par l'Office alimentaire et vétérinaire de la Commission européenne dans les États membres ont révélé que la vente du gros gibier sauvage non dépouillé provenant d'un lieu de chasse à un établissement agréé de traitement du gibier situé dans un autre État membre était une pratique courante qui concernait une proportion non négligeable de la viande de gibier sauvage produite dans l'Union.


(2) The Agency, in establishing a quota system, shall assign quotas in such manner that the number of pounds of turkey meat produced in a province and authorized to be marketed in interprovincial and export trade in the year 1973, when taken together with the number of pounds of turkey meat produced in the province and authorized to be marketed in intraprovincial trade in the same year, pursuant to quotas assigned by the appropriate Board or Commodity Board, and the number of pounds of turkey meat produced in the province and anticipated to be marketed in the same year, other than as authorized by a quota assigned by the Agency or by the appropriate Board or Commodity Board, will equal the number of pounds of turkey meat set out in section ...[+++]

(2) L’Office doit, en instituant le système de contingentement, fixer les contingents de telle sorte que le nombre de livres de dindons produits dans une province et qu’il sera permis de vendre dans le commerce interprovincial et d’exportation pour l’année 1973 et le nombre de livres de dindons produits dans la province et qu’il sera permis de vendre au cours de la même année dans le commerce intraprovincial, dans les limites des contingents fixés par la Régie ou l’Office de commercialisation compétent ainsi que le nombre de livres de dindons produits dans la province et dont on prévoit la mise en vente au cours de la même année, en dehors des contingents fixés par l’Office, la Régie ou l’Office de commercialisation compétent, égaleront le ...[+++]


2. By way of derogation from paragraph 1, the Member States concerned with areas listed in Part II, III or IV of the Annex may authorise the dispatch of fresh pig meat referred to in paragraph 1 and pig meat preparations and pig meat products consisting of, or containing such pig meat, to other Member States and third countries provided that those pig meat preparations and pig meat products are derived from pigs which have been kept since birth in holdings located outside the areas listed in Parts II, III and IV of the Annex and the fresh pig meat, pig meat preparations and pig meat products are produced, stored and processed in establishments approved in accordance with Article 12.

2. Par dérogation au paragraphe 1, les États membres concernés dont des zones sont mentionnées dans les parties II, III ou IV de l'annexe peuvent autoriser l'expédition vers d'autres États membres et des pays tiers des viandes fraîches de porc visées au paragraphe 1 et celle des préparations de viandes de porc et des produits à base de viandes de porc consistant en de telles viandes ou contenant de telles viandes, à condition que ces préparations et produits soient tirés de porcs élevés depuis leur naissance dans des exploitations situées en dehors des zones mentionnées dans les parties II, III et IV de l'annexe et que les viandes fraîches de porc, les préparations de viandes de porc et les produits à base de viandes de porc aient été produ ...[+++]


On 20 and 21 June 2001, the Scientific Committee on Veterinary Measures relating to Public Health adopted an opinion on ‘Identification of species/categories of meat-producing animals in integrated production systems where meat inspection may be revised’.

Les 20 et 21 juin 2001, le comité scientifique des mesures vétérinaires en rapport avec la santé publique a adopté un «avis sur l’identification des espèces/catégories d’animaux de boucherie dans les systèmes de production intégrés où l’inspection des viandes peut être revue».


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
This criterion shall not apply to minced meat produced at retail level when the shelf-life of the product is less then 24 hours.

Ce critère ne s'applique pas aux viandes hachées produites au détail lorsque la durée de conservation est inférieure à 24 heures.


This criterion does not apply to minced meat produced at retail level when the shelf-life of the product is less then 24 hours.

Ce critère ne s'applique pas aux viandes hachées produites au détail lorsque la durée de conservation est inférieure à 24 heures.


Although the tax is levied on both French meat and meat from other Member States, French producers have access to the public rendering service, which is, in a sense, "paid for" by the tax, whereas meat producers in other Member States do not as a rule enjoy the advantages of this service, as their meat is prepared for sale in another country before being brought into France.

En dépit du fait que la taxe frappe aussi bien les viandes françaises que les viandes en provenance d'autres Etats Membres, les premières sont bénéficiaires du service public d'équarrissage, recevant ainsi une sorte de contrepartie pour la taxe qu'ils acquittent, alors que les viandes en provenance d'autres Etats membres ne sont pas concernées, en principe, par les avantages de ce service, étant donné que leur préparation pour la vente a eu lieu dans un autre pays, avant leur introduction en France.


Between meat produced with the use of growth-promoting hormones and meat produced without the use of growth-promoting hormones, there is no difference.

J'estime qu'il n'y a pas de différence entre la viande d'un animal à qui on a donné des hormones de croissance et celle d'un animal qui n'en a pas reçu.


What is the difference between meat produced with hormones and meat produced without hormones?

Quelle est la différence entre une viande produite avec hormones et une viande produite sans hormones?


Expenditure on these measures, which increased from 600 Mio ECU in 1986 to more than 2 000 Mio ECU in the early 1990s, benefits about 600 000 producers and corresponds to 1.7 ECU per kilo of meat produced, a very large sum compared with those devoted to the other COMs in the meat sectors (beef and veal: 0.55 ECU; pigmeat: 0.01 ECU).

Les dépenses, qui sont passées de 600 Mio ECU en 1986 à plus de 2 000 Mio ECU au début des années 1990, bénéficient à environ 600 000 producteurs. Elles correspondent à 1,7 ECU par kilo de viande produite, montant très élevé par rapport à ceux consacrés aux autres OCM dans le secteur des viandes (bovine : 0,55 ECU, porcine : 0,01 ECU).




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'meat-producing' ->

Date index: 2022-05-15
w